Ett företag med styrka

Här på Infoware gillar vi teknik och samarbete. Och att använda den för att hitta de bästa lösningarna. Tillsammans har vi samlat på oss en enorm kompetens –vår styrka.

Vi har intressanta och utmanande uppdrag som är både svåra och utvecklande. Kunderna ärför det mesta stora företag och organisationer, både nationella och internationella. Då är det skönt att veta att man aldrig är ensam i sitt uppdrag utan man har ett helt företag med kunniga medarbetare med sig. Här löser vi saker tillsammans!

Infoware har funnits sedan 1995, och våra absolut största tillgångar är alla duktiga medarbetare som hjälps åt att bygga och forma det Infoware som finns idag. För att lyckas och bibehålla framgången, behöver man ha viljan att hjälpas åt, utmana sig själv och bidra med både kompetens, erfarenhet och även med sitt engagemang.

Vi är stolta över att vara en av Sveriges största Businesspartner till IBM som satsar på webb, social business, integration, moln och mobilitet, framtidens arbetssätt. Här jobbar vi med både infrastruktur och utveckling – färdiga produkter eller egenutvecklade. Det finns något för alla med passion för teknik och samarbete – bara det är tillräckligt utmanande.

Oavsett var i livet du befinner dig försöker vi tillsammans hitta den bästa lösningen för just dig. Vi vill ju att du ska vara kvar här länge och känna att du utvecklas vidare. Är du t ex småbarnsförälder, med allt vad det innebär, är flexibilitet runt arbetstid kanske det som är viktigast. Vill du vidareutveckla dig eller specialisera dig inom något område så är det kanske utbildning och certifieringar som lockar. För dig som tycker att det är viktigt att kunna ha möjlighet att påverka ditt företag, så kan det kännas tryggt att veta att Infoware inte har några externa investerare eller intressenter. Vi som arbetar på företaget är de som formar företaget!

Är du nyfiken på nya saker, förstår det här med kundfokus och har ett eget driv så är Infoware platsen för dig!

Vi är alltid intresserade av nya ”Infowareare” till vår gemenskap, hör gärna av dig till oss på jobb@infoware.se för mer information.